Giovanni Delogu begon in 1998 met zijn droom, pizzeria La Pergola werd geboren.92023857_3403950052952685_834855420873932800_n.jpg

Net zoals in Italië maakte hij alles vers. Zijn deeg werd ’s ochtends klaar gemaakt en zijn stokbroden werden

zelf gebakken. Hierdoor onderscheidde hij zich al snel van alle andere zaken en werd hij met zijn Italiaanse

charme een begrip in Baarle-Nassau en omstreken.

 Door zijn succes durfde hij zijn droom nog een stapje uit te breiden naar het restaurant, zoals het nu nog altijd is.

Uiteraard, is zijn gezin altijd nauw betrokken geweest bij het restaurant. Zijn vrouw Tonneke is al snel samen met

hem aan de slag gegaan. Ook zijn kinderen hebben het kooktalent van hun vader mee gekregen. 

Renato is al op jonge leeftijd bij La Pergola een onmisbare factor geworden. Vader en zoon hebben jarenlang

het restaurant samen opgebouwd tot hetgeen het nu is. Zijn droom week niet veel af van die van zijn vader. Hij

hoopte ooit het restaurant over te kunnen nemen en heeft zich gespecialiseerd in de

klassieke Italiaanse/Sardijnse keuken.


In 2016 was het dan zo ver, het stokje werd over gedragen.

De nieuwe generatie zorgt voor een frisse wind door de zaak. Maar zal altijd oud en vertrouwd blijven wat betreft de constante kwaliteit die zij al

jaren bieden.

Renato vind het leuk om ook af en toe buiten de kaart wat verrassende gerechten te serveren. Hij kan u alles vertellen over de producten en

uiteraard, zoals een echte Italiaan betaamd, ook van alle wijnen.

Bij La Pergola kunt u een knusse en familiaire sfeer verwachten. Vertrouwde gezichten, elkaar bij de voornaam aanspreken en altijd een praatje

maken, dat is wat dit restaurant zo bijzonder maakt. Gianni is er ook nog vaak te vinden als uw gastheer, voor een praatje en een grapje aan tafel.
 
Komt u bij ons eten, dan bent u niet zomaar een gast.


U bent te gast bij familie Delogu!

 

 

“Non mangie per vivere, ma vivere per mangiare.”

“We eten niet om te leven, maar leven voor eten.”