Neem contact met ons op

Contactgegevens

Corona maatregelen

Wij verzoeken u deze informatie even te lezen

 

I.v.m. het 1,5m beleid hebben wij beperkte zitplaatsen en een aantal verplichten regels waar we aan moeten voldoen. Daarom vragen wij u alvast rekening te houden met het volgende:

 1. Indien u gezondheidsklachten ervaart  als verkoudheid, griep, koorts moeten wij u helaas vragen uw bezoek uit te stellen. Dit geldt ook voor het afhalen. Wij vragen de RIVM richtlijnen aan te houden voor uw en onze veiligheid.
 2. Reserveren is voorlopig verplicht en afhalen is alleen op telefonische bestelling mogelijk.

Vanwege de beperkte zitplaatsen zullen wij werken met 2 zittingen in het weekend:

Zitting 1: van 17.00 (of later) tot uiterlijk 19.15

Zitting 2: van 19.30 (of later) tot einde avond

(Denkt u er ook aan dat wij op woensdag & donderdag gewoon geopend zijn? Uitwijken naar één van deze dagen is dus ook een goede optie. Op deze 2 dagen is het mogelijk ook op andere tijden te reserveren)

 

 1. Maximaal 2 personen aan 1 tafel, andere tafels staan op 1,5m afstand. Als uw huishouden bestaat uit meer dan 2 personen dan mag u met hen wel aan dezelfde tafel plaatsnemen. 

 

 1. Maximaal 1 persoon per afhaal bestelling (dit omdat wij zowel binnen als buiten max 3 personen voor afhalen toe mogen laten)

 

 1. Bij aankomst verzoeken wij u te wachten tot een medewerker u begeleid. Dit geldt ook wanneer u op het terras wil zitten of komt afhalen.

  Tot slot nog een tip van ons zelf:
  Wanneer u op het terras zit is lekkere warme kleding aantrekken een goed idee! Wij mogen u namelijk niet naar binnen verplaatsen indien daar al 30personen zitten.
  Uiteraard zorgen wij wel voor extra terraswarmers en maken we het zo aangenaam mogelijk!

  Wij hopen op jullie medewerking en begrip voor de huidige maatregelen.
  Wij zullen er alles aan doen u ook in deze tijd net zo gastvrij te ontvangen als normaal en alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodat u lekker kunt genieten van een heerlijk avondje uit!

  Buon appetito!

  Team La Pergola

 

La Pergola

Chaamseweg 54c
5111 VM  Baarle-Nassau
T +3113 - 507 79 86

 

Openingstijden:

Maandag - gesloten
Dinsdag - gesloten

woensdag tot en met zondag geopend vanaf 17:00 uur